Paskahousu peli rentouttaa jopa jännittävillä hetkillä

Hauskanpito ja rentoutuminen on tietenkin aina tärkeää, mutta tämä tärkeys vain korostuu silloin, jos sinulla on erittäin jännittävä työ. Jos esimerkiksi teet töitä pelastus kopterien kanssa, on todella tärkeää, että muistat rentoutua kunnolla jälkikäteen. Sillä tavalla voit varmistaa, että jännitys ei kasva liian suuresti pitkällä aika välillä, vaan mielesi pääsee palautumaan.

Tähän on tietenkin lukemattomasti erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Yksi hyvin loistavista vaihtoehdoista tähän on erilaisten korttipelien pelaaminen. Niiden avulla voit olla varma siitä, että mielesi rentoutuu samalla kun pidät hauskaa. Lisäksi korttipelien valikoima on niin uskomattoman suuri, että kaikki voivat löytää juuri heille sopivan vaihtoehdon ja niiden pelaamiseen tarvitaan yleensä vain yksi korttipakka. Tällä kertaa tulemme perehtymään super suosittuun Paskahousu peliin, jotta sinulle selviää, voisiko tämä peli olla sinulle sopiva mahdollisuus.

Minkälainen peli Paskahousu oikein on?

Aivan ensimmäisenä sinun pitää tietenkin tietää, minkälainen peli paskahousu on. Kyseessä on lyöntipeli, jota pelataan perinteisellä 52 kortin pakalla. Toisin sanoen on hyvin mahdollista, että myös sinulta löytyy juuri tämä pakka jo valmiiksi kotoasi. Peliin voi osallistua vähintään kolme ja korkeintaan viisi pelaajaa. Siten voit olla varma siitä, että tämä peli sopii monille ryhmille.

Pelissä jaetaan viisi korttia pelaajille, mikä on hyvin tuttu jako monista muista korttipeleistä. Pelin tehtävänä on päästä omista korteistaan eroon. Toisin sanoen se pelaaja, jolle jää viimeisenä kortteja käteen tulee häviämään pelin.

Pelin aloittaa se pelaaja, jolla on eniten kolmosia kädessään. Jos kellään pelaajalle ei ole yhtään kolmosia, se pelaaja jolla on eniten nelosia aloittaa ja niin edelleen. Aloittamisen jälkeen, seuraavan pelaajan pitää jatkaa lyömällä kortteja pöytään, ja korttien pitää olla vähintään yhtä suuria. Sen jälkeen, kun kahdeksan on pelattu tai sitä suurempi kortti, voidaan aloittaa kuvakorttien lyöminen.

Paskahousun säännöt

Paskahousu on todellakin lyöntipeli, eli pelaajat lyövät kortteja pöytään. Peli aloitetaan kolmosella tai sellaisella kortilla, joka on mahdollisimman lähellä sitä. Jos pelaaja ei voi vastata pöydällä olevaan korttiin, heidän pitää kääntää pakasta päällimmäinen kortti pelattavaksi. Tämä kortti pitää siten pelata pöytään, jos se sopii tilanteeseen. Koko kerätty pino voidaan kaataa joko ässällä tai kympillä. Kuitenkin kympillä voidaan kaataa vain silloin, jos pelattuja kortteja on vain kolmosesta ysiin. Ässällä voidaan kaataa silloin, jos viimeinen pelattu kortti on kuvallinen kortti.

Kun pino on kaadettu, se käännetään nurinpäin. Ässän tai kympin pelaaminen ei ole myöskään ainoat tavat, joilla korttipino kaatuu. Se nimittäin tapahtuu myös silloin, jos pinoon on pelattu neljä samanarvoista korttia. Se pelaaja, joka pelaa seuraavana tyhjään pöytään, nostaa sen käteensä. Kakkonen on myös erikoiskortti, jonka pelaamista kannattaa harkita. Nimittäin sen päälle voidaan lyödä vain toinen kakkonen. Jos sinulta loppuu kortit kädestä, sinun pitää nostaa lisää kortteja, niin että sinulla on viisi.

Jos pelaaja ei onnistu lyömään korttia pöytään, eikä ensimmäinen uusi nostettu kortti sovi siihen myöskään, he joutuvat nostamaan koko pinon.

Vale paskahousu kiinnostaa

On hyvin mahdollista, että olet kuullut myös vale paskahoususta. Se on pelin kuuluisin muunnelma, ja viihdyttää onia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan peli on muuten samanlainen kuin perinteinen vaihtoehto, mutta pelaajat voivat valehdella siitä, minkä kortin he ovat asettaneet.

Vale paskahousussa kortit asetetaan kuvapuoli alaspäin pöydälle. Ole kuitenkin varuillasi, sillä muut voivat epäillä sinun valeitasi. Jos jäät kiinni, nostat koko pakan. Toisaalta jos et valehdellut, ja sinua epäillään, epäilevä pelaaja tulee nostamaan kaiken.